BENRO LANSEAZĂ RedDog R1, CEL MAI IEFTIN GIMBAL DE PE PIAȚĂ

Benro lansează RedDog 1

Benro a lansat RedDog R1, noul lor stabilizator de tip gimbal pe 3 axe, cu un mâner pivotant, care suportă două moduri de utilizare: vertical și paralel. Un buton de pe mânerul stabilizatorului permite utilizatorilor să treacă rapid de la modul vertical până la modul  paralel pentru cadre de la înălțimea taliei și filmari low angle.

RedDog R1 dispune de un corp prelucrat cu CNC și suport pentru camere cu o greutate de până la 1,3 kg, precum și o aderență sporită având un maner cu silicon, o durată de viață a bateriei de până la 12 ore. Aparatul este calibrat și actualizat utilizând aplicația mobilă Benro RedDog, care funcționează și ca telecomandă.

Atunci când nu este utilizat, mânerul R1 se pliază pentru o portabilitate sporită.

Dar pentru mai multe detalii despre cum funcționează sistemul de stabilizare puteți să vizualizați clip-ul oficial de lansare al produsului.

Stabilizatorul oferă trei moduri de functionare: Universal Follow, Locked-Down și Follow Horizontal. Cu acestea, utilizatorii pot seta stabilizatorul pentru a păstra camera blocată pe un subiect, asigurând în același timp mișcările netede și stabile. Alte caracteristici includ un buton direcțional, un filet pentru atașamente și un orificiu filetat pentru montarea stabilizatorului pe un trepied.

Benro Stabilizator pe 3 axe

RedDog R1 promite foarte multă flexibilitate si manevrabilitate pentru orice pasionat în arta cinematografiei. Fiind un competitor direct celor de la DJI și de la Zhiyun-Tech, modelul prezentat de cei de la Benro are functionalități pe care competitorii lor direcți nu le au implementate în produsele deja lansate pe piață.

Pentru cei interesați de produs, noi am găsit produsul cu cel mai mic preț pe website-ul Westbuy.ro, el fiind în momentul acesta la un preț de 1,568 Lei.
Acest preț putem spune că face RedDog R1 să fie cel mai accesibil sistem Gimbal de pe piață.

Pentru mai multe detalii despre produs am făcut galeria media de mai jos:

Sursă foto: westbuy.ro
Sursă video: benroeu.com via youtube.com

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *