Despre NewVisionPhoto

NewVisionPhoto este un blog despre lumea fotografiei si a videografiei, creat de o echipa tanara dar cu o bogata experienta in domeniu. Misiunea NewVisionPhoto este sa creeze un spatiu accesibil pentru orice pasionat de fotografie sau videografie.

NewVisionPhoto prezinta atat opinii cat si informatii prin stiri, tutoriale, ghiduri specifice si continut cu caracter de entertainment. De asemenea, NewVisionPhoto doreste sa promoveze atat informatii cat si povesti si creatii ale diversilor artisti.

NewVisionPhoto isi propune sa livreze informatii utile atat celor experimentati in domeniul foto si video, cat si celor care tocmai descopera aceasta lume a imaginii.

Facebook

Like us!

Instagram

Follow us!

YouTube

Subscribe to us!

Valorile NewVisionPhoto

  • Acuratetea informatiilor. Acestea trebuie sa reflecte realitatea asa cum este. In fiecare material prezentat, editorii NewVisionPhoto vor cauta o abordare obiectiva.
  • Calitatea informatiilor. Editorii NewVisionPhoto, avand un trecut in jurnalism, considera esentiala livrarea informatiei intr-o maniera clara si eficienta, pentru ca publicul sa nu fie indus in eroare.
  • Validitatea opiniilor. NewVisionPhoto face o distinctie clara intre informatii si opinii.De asemenea,  NewVisionPhoto isi asuma opiniile pe care le exprima, acestea fiind justificate de experienta  in domeniu a membrilor echipei.
  • Diversitatea opiniilor. NewVisionPhoto sustine libertatea de exprimare a fiecaruia, editor, membru al comunitatii artistice sau cititor, in mod egal.
  • Respectul pentru public. Fiecare colaborator NewVisionPhoto este preocupat de informarea correcta si de calitate a publicului. 
  • Integritate editoriala. Calitatea materialelor trebuie sa se ridice mereu la nivelul asteptarilor publicului, deoarece integritatea NewVisionPhoto se bazeaza pe increderea pe care publicul i-o acorda.

 Parteneri media NewVisionPhoto