Close

ShutterUp Media

Afla cine suntem, ce facem si de ce ne place ceea ce facem!

01.

Fotografie

Oferim servicii profesionale de fotografie care transmit mesajul catre potentialii clienti.

02.

Videografie

Videografia este strategia de marketing cu cel mai mare impact, deoarece capteaza atentia clientilor atat vizual, cat si auditiv.

03.

Design

Iti imbunatatim identitatea vizuala a companiei prin design: logo, carti de vizita, postari de Social Media, bannere si infografice.

04.

Voiceover

Oferim servicii de productie audio de radio, televiziune si spoturi publicitare pentru Social Media (Facebook, Instagram sau YouTube).

Da viata ideilor tale

Cu o experienta de peste 7 ani, Mihai este mai mult decat un fotograf. Cu o experienta vasta in multe domenii interesante, serviciile foto-video oferite de Mihai capata o forma finala de poveste.

Foto-Video

De la freelancer in fotografie la Video Editor (Hyperflash) si Video Production Director (flexi.LIVE), Mihai a dobandit skill-uri multiple si o creativitate aparte.

Audio

Mihai are peste 3 ani experienta in productie audio, acesta fiind: Audio Production Director la ART7 si Radio Broadcaster la Kiss FM.

« IF YOU LOVE THE PROCESS, YOU`VE
ALREADY WON »

ACCOMPLISHMENTS:

  • Product Management Festival 2017 – logistica, productie + transmisie live video-audio si coordonare video crew.
  • DreamHack 2014 – 2015 – fotograf si videograf @ Hyperflash, coordonare productie Content Marketing.
  • Romanian Wrestling Alliance – RWA 2013 – present – MC (prezentator spectacole de Wrestling) + MC Wrestling la Romanii au talent 2020.
  • KISS FM 2015 – Radio Brodcaster (in cadrul Summer Kiss Jupiter si Neptun).
  • ART7 FM 2016 – 2017 – Regizor emisiuni radiofonice (peste 300 de productii – inregistrare, editare, livrarea produselor finale).
  • Good but not the best FEST 2019 – artist foto. Expunerea a 22 de fotografii artistice cu tema “SIMULACRU” si vanzarea a 60% dintre opere in cadrul festivalului.

Contacteaza-ne:

Construim un proiect fain impreuna?