DJI Osmo Pocket: CEL MAI MIC STABILIZATOR CU CAMERĂ 4K

DJI Osmo Pocket CEL MAI MIC STABILIZATOR CU CAMERĂ 4K

DJI a anunțat noul Osmo Pocket, cel mai mic stabilizator pe 3 axe cu o camera făcută pentru oricine. Stabilizatorul este destul de mic încât să intre cu ușurință în orice buzunar, iar asta cei de la DJI o fac fără compromisuri pe partea de calitate video sau foto.

Deși nu are mai mult de 10cm înălțime, Osmo Pocket are un senzor de 2/5cm care surprinde fotografii cu până la o rezoluție de 12 megapixeli iar pe partea de video surprinde rezoluție 4K la 60 cadre de pe secundă.

Gimbalul mecanic de ultimă generație cu 3 axe de pe Osmo Pocket vă ajută să captați fotografii clare și videoclipuri , datorită sistemului de stabilizare pe 3 axe.

Pe partea din spate Osmo Pocket are un ecran touchscreen de 2cm care oferă previzualizare live și o interfață pentru reglarea setărilor precum modurile de fotografiere și examinarea imaginilor capturate.

dji-osmo-pocket-spate

 

În conformitate cu 2018 aproape 2019 Osmo Pocket oferă un port universal care permite camerei să fie legată cu dispozitive mobile prin Apple Lightning sau USB-C. Aparatele asociate pot fi utilizate ca monitor pentru previzualizare a camerei 4K

dji-osmo-lightningusbc

Osmo Pocket vine cu microfon Stereo, care are capacitatea de anulare a zgomotelor de fundal, de asemenea vine cu o durata de viață a bateriei de până la 2 ore în timp ce filmezi 4K /30fps, ActiveTrack, recunoaștere și urmărire facială prin tehnologia FaceTrack, Timelapse, Motionlapse, FPV Mode (ultra wide angle prin compozitia a 3 sau 9 cadre) × 3 panorame cu 9 fotografii și panorame de 180 °.

Există, de asemenea, un ecosistem de accesorii, incluzând o talpă multipurpose, un modul care oferă tehnologie wireless,un modul cu o rotiță de control, monopied extensibil seturi de filtre, carcasă waterproof pentru scufundări, cablu de prelungire, carcasă de încărcare și adaptor pentru jack de 3,5 mm.

dji-osmoecosistem

„Inovația este în centrul fiecărui produs pe care îl creăm și DJI Osmo Pocket este aici pentru a schimba modul în care fotografiile și videoclipurile sunt capturate, nu doar de către profesioniști, ci de părinți, cupluri, aventurieri, călători și toată lumea”, spune președintele DJI Roger Luo. „Osmo Pocket este un echipaj de filmare  portabil  și abia așteptăm să vedem cum îl folosesc oamenii pentru a-și surprinde poveștile și pentru a le împărtăși lumii”.

O utilizare evidentă pentru această mică cameră de înaltă rezoluție ar fi vlogging-ul, o industrie care explodează în popularitate.

DJI-OSMOFOLOSITDEOAMENI

Un scurt video de prezentare al lui DJI Osmo Pocket

DJI va începe livrarea începând cu data de 15 decembrie 2018 iar Osmo Pocket va avea un preț de 349$ asta reprezentând 1,429 de lei.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *