FOTOGRAF INCEPATOR? TOP 5 CELE MAI BUNE DSLR-URI DE BUGET

Fotograf incepator? Aici sunt cele mai bune camere DSLR cu care poti incepe sa fotografiezi

Daca esti fotograf incepator, alegerea primului aparat foto nu este o decizie usoara. Poti incepe prin a alege un model de la un brand pe care il cunosti, sau de la un brand de la care ai televizorul sau cuptorul cu microunde.

Aparatele selectate in topul de mai jos au fost alese urmarind criterii discutate intr-un articol precedent Top 3 lucruri de care sa ti cont cand iti alegi primul aparat foto. Va prezentam Top 5 DSLR-uri recomandate de NewVisionPhoto:

1. Canon EOS 200D + EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM

Acest aparat ar putea fi considerat cel mai bun DSLR atat pentru foto cat si pentru video in momentul de fata, cu un focus pe incepatori, dar cu o gama foarte larga de obiective si accesorii disponibile.

Tip: DSLR | Senzor: APS-C | Megapixeli: 24.2MP | Montura: Canon EF-S | Ecran: 3-inch pivot, touchscreen, 1,040,000 Puncte | Viteza Burst: 5fps | Rezolutia Maxima Video: 1080p (Full HD) | Nivel experienta: Incepator

Ultimul model de entry-level de la Canon are un ecran vari-angle cu touchscreen, care ofera foarte multa flexibilitate in unghiuri atat in fotografie cat si in filmare. De asemenea, acest DSLR ofera un format diferit pentru fotografii si Full-HD pentru video.

Este un aparat foarte bun pentru incepatori deoarece iti pun ela dispozitie un ghid in interfata aparatului, iar cand ai prins lucrurile de baza poti trece in modul standard. Un aparat care practic te ajuta sa inveti sa il folosesti mai bine se poate dovedi foarte util pentru un incepator.

200D vine cu cel mai nou procesor de la Canon DIGIC 7 si un sistem de focus Dual Pixel CMOS AF, care iti permite sa urmaaresti forte bine subiectului fotografiat sau filmat.  De asemenea, daca te decizi sa achizitionezi acest aparat, vei avea la dispozitie toata gama de lentile de 30 de ani pana in prezent, o gama foarte larga de lentile din care sa alegi, si altfel primesti foarte mare flexibilitate in gama optica.

Pe langa toate celelalte optiuni de mai sus, aparatul vine si cu Wi-Fi si NFC, lucru care iti ofera o conexiune permanenta cu orice smartphone, asa ca poti uploada orice fotografie direct in telefon pentru a fi postata in cateva secunde. Canon a bagat in acest aparat foarte multe lucruri bune si necesare pentru dezoltarea oricarui fotograf incepator, asa ca este o recomandare principala din partea NewVisionPhoto.

Pagini: 1 2 3 4 5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *