FOTOGRAF INCEPATOR? TOP 5 CELE MAI BUNE DSLR-URI DE BUGET

2. Nikon D3400 + AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR

Entry-level de la Nikon D3400 are un body usor, cu optiune wireless si o gama de lentile foarte mare.

Tip: DSLR | Senzor: APS-C | Megapixeli: 24.2MP | Montura: Nikon F (DX) | Ecran: 3in, 921,000 dots | Viteza Burst: 5fps | Rezolutie maxima Video: 1080p (Full HD) | Nivel Experienta: Incepator

Cel mai bun DSLR Basic. Daca te uiti dupa un aparat cu functii care nu sunt prea complicate dar care sa faca fotografii foarte bune si sa nu coste o avere, atunci D3400 este exact ceea ce ai nevoie.

Chiar daca nu este cel mai mare upgrade fata the modelul D3300, este o optiune viabila daca nu doresti sa platesti extra pentru un ecran Tilt sau Touchscreen. Nikon se axeaza pe a livra un produs pe care sa te poti baza, si care iti ofera lucrurile de baza pentru a incepe sa fotografiezi. Acest model este unul inclinat foarte mult catre fotografie, partea dedicata functiilor video fiind lasata pentru modele precum D5600.

Pe langa cei 24.2MP de care dispune senzorul, acest aparat vine si cu optiunea de filmare Full HD la 60p, dar fara filtru anti-aliasing, filtru care te ajuta sa inregistrezi detalii fine. Aparatul dispune de 11 puncte de Focus, cu 2 puncte de focus in plus fata de Canon 200D (prezentat mai sus).

Modul Ghid te va ajuta sa incepi sa fotografiezi si sa intelegi aparatul cat mai bine. O caracteristica foarte importanta pe care Nikon o ofera este durata bateriei, pentru fiecare incarcare poti trage 1,200 de fotografii, spre deosebire de alte aparate din gama pentru incepatori care, in medie, pot trage in jur de 400-600 de fotografii. De asemenea, aparatul este  foarte bun pentru calatorii si pentru vacante.

Pagini: 1 2 3 4 5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *