FOTOGRAF INCEPATOR? TOP 5 CELE MAI BUNE DSLR-URI DE BUGET

3. Pentax K-70 + HD DA 18-50mm f/4-5.6 DC WR RE

O constructie solida si specificatii foarte bune fac K-70 sa fie o alternativa buna fata de aparatele comune de la Nikon si Canon.

Tip: DSLR | Senzor: APS-C | Megapixeli: 24.2MP | Montura: Pentax KAF2 | Ecran: 3in tilting, 921,000 dots | Viteza Burst: 6fps | Rezolutie maxima Video: 1080p (Full HD) | Nivel Experienta: Incepator

Cel mai bun raport calitate-pret pentru un Entry-Level DSLR. K-70 este un pic mai scump decat celelalte optiuni prezentate in acest articol, dar este considerat cel mai bun DSLR in raport calitate-pret, deoarece intrece cu usurinta multe alte aaparate foto datorita functiilor pe care le ofera in ce inseamna DSLR de buget. Ocularul standard pe care il gasesti in aproape orice DSLR de entry-level in K-70 este mai mare si mai luminos fata de competitori, avand un Burst de 6fps si un shutter cu viteza maxima de 1/6000sec.

Dar, poate cel mai important lucru pe care il are K-70 este stabilizare interna, fata de alte modele unde stabilizarea este prezenta in lentila. Asta inseamna ca orice lentila pusa pe K-70 va beneficia de stabilizare. Un alt aspect important este faptul ca este rezistent la conditii meteorologice dure, rezisten la inghet, la ploaie, etc.

Trebuie mentionat si faptul ca nu este cel mai usor model pe care il poti cumpara, aparatul fiind destul de greu, datorita constructiei robuste. Acest lucru te obliga sa folosesti un trepied cand filmezi, spre deosebire de Canon 200D, de exemplu, nu este nevoie, fiind un aparat destul de usor. K-70 este un DSLR cu foarte multe functii, design robust si viabil, plus stabilizare pentru orice lentila.

Pagini: 1 2 3 4 5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *